Tuotesuojaus


PÄÄMIEHEMME JÄRJESTELMIÄ ON MYYTY YLI 50 000 KPL YMPÄRI MAAILMAA. VALITSE SINÄKIN LUOTETTAVA JA VARMA LAITTEISTO SUOMALAISELTA VASTUULLISELTA TOIMITTAJALTA.

Tehokas työkalu lisääntyvien myymälävarkauksien vähentämiseksi. Hälyttimet auttavat suojaamaan kaikkia tuotteita ja samalla asiakkaat voivat kuitenkin vapaasti tutustua tuotteisiin.

Yritykset, vähittäiskaupat ja muut organisaatiot käsittelevät usein ja valitettavasti myymälävarkauksia päivittäin. Vaikka videovalvonta, turvallisuushenkilöstö ja muut seikat voivat auttaa vähentämään myymälävarkauksia on yksi työkalu joka on osoittautunut tehokkaimmaksi - tuotesuojaus. Me tarjoamme suuren valikoiman järjestelmiä, vastaanottimia, lähettimiä ja kovia sekä pehmeitä tunnistimia.

Näitä järjestelmiä kutsutaan usein EAS- järjestelmiksi (Electronic Article Surveillance). Ne on suunniteltu asennettavaksi kulkuaukkoihin ja ne kommunikoivat pehmeiden ja kovien tunnisteiden kanssa jotka on kiinnitetty seurattaviin tuotteisiin. Mikäli tunnisteita ei ole kuoletettu kassalla olevalla deaktivointilaitteella, ne hälyttävät porteilla.

Tyypillisimmin tuotesuojauslaitteisto koostuu:

  • Tuotesuojaporteista (hälytysportit)
  • Tuotehälyttimistä
  • Deaktivointilaitteet

Tarjoamme laajan valikoiman yksittäisiä tuotesuojaportteja sekä dual-portteja ja tunnisteita. Pyydä tarjous tänään!


Ajankohtaista

Ei uutisia.

Ota yhteyttä

  • Osoite: Kiitoradankuja 8, 01530 Vantaa

  • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 164

  • Sähköposti: myynti@prosecurity.fi